Ponylektion - Avslutning!

Igår hade vi avslutning på ridlektionerna inför sommaren och klädde upp oss i somriga och badtåliga kläder och damade av de ponnyer vi hade hemma.
Både Welsh ponnyer och Jorvikiska ponnyer skrittade och travade bort från Vingården, mot Världshuset i Jarlaheim, ned mot Dews farm i Epona, in genom träsket i Epona tills vi kom ut vid Hillcrest stallet där en del av oss fick hoppa upp till Sydhoven då bron inte var färdigbyggt (Soffel, bygg klart bron nu!!). Väl på Sydhoven fick ponnyerna sträcka ut på benen och tanken bakom detta var att när lektionerna och eventen var över och det var dags för sommarlovet, är att ponnyerna skulle släppas lösa här på Sydhoven så de fick springa lösa och verkligen njuta av friheten tillsammans med vildhästarna!

Problemet var bara att vildhästarna var snabbare än min ponny så ska Sessan släppas lös här får hon faktiskt lägga på ett kol! xD
Men som ni kan se så gick det inte så braa..eeh
 
Fast innan när vi travade hann vi fånga solnedgången. ♥
Visst är det fint? *-* 
 
Förutom det så hade vi en väldigt fin avslutning där vi avslutade med att grilla korv på Fort Pinta stranden och njöt av det fina kvälls sommarvädret! 
 
Vi startade som sagt från Vingården!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här med att fotografera bilder där vi inte rider i en klump brukar i många lägen var löjliglätt, tills någon får för sig att hon äger vägen (Soffeltoffel!)
 
Också ibland har vi inte alla benen på jorden! (Ambra tog en flygtur)
 
 
Vi skulle köra en lätt tävling här, sisten till hopptornet vid stranden var en prutt.. något sådant. Jag var inte sist som tur var, men tyvärr vilselede jag en del drakar rakt in i ett träd, hihihi!
 
 
Korvgrillning! ♥
 
Och den sista kramen efter varje lektion. Nu är det snart sommarlov!
 

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!