Ny vecka, nya tag!

Oj så var det en ny vecka och vi har redan passerat första advent, helt sjukt vad veckorna eller detta senaste året har gått sjukt fort!

Menar jag opererades för 1 år och 1 månad sen och det är fastligt vad tiden gått fort.
Angående resan till Göteborg åkte jag dit för ett återbesök på Mölndals sjukhus för att se hur allt stod till med höften och detta var mitt sista återbesök, eller så vad jag trodde.

Jag kan säga så att min läkare Goran sa att allt hade läkt fantastiskt och jag hade inte ens någon ärrvävnad, utan allt såg precis ut som en normal höft skulle se ut!
Nu kommer vi till det roliga för nu började vi prata om den andra höften. Han frågade mig hur jag ville göra med den andra höften. Jag kunde få alternativet att jobba ett par år till eftersom en del brukar kunna klara av det. Dock fick jag inse att jag måste operera höften förr eller senare eftersom höftkulan inte kommer automatiskt "Hoppa" tillbaka på plats, eller att han skrev upp mig på en väntelista redan nu och jag får en ny tid redan inom 3-5 månader.
 

Inte nog med det så pratade vi om mitt arbete, vad jag jobbade med. När jag sa att jag jobbade som vårdbiträde inom äldreomsorgen, var det klockt nog att försöka skaffa ett annat jobb där det inte var så tungt.

Jag sa direkt att han skulle sätta upp mig på en väntelista för jag ville inte jobba 100% med en frisk höft och en höft som inte alls var frisk.
För även om det inte gör ont att gå med den vänsta oopererade häften så får jag ont på andra sätt och valet var lätt och han med tyckte jag gjorde ett bra val.

Jag ringde mig kontaktperson som jag haft kontakt med större delen av min tid som jag varit sjukskriven, för att förklara min situation, att jag inte kan återvända till vården utan kommer behöva en omplacering. Hon skulle ringa någon och ordna möte med dom åt det så nu håller vi tummarna att jag blir omplacerad till en helt anan arbetsplats! :)
 
Hoppas ni alla har det bra och att ni ser fram emot den kommande julen, för jag har mer än bara julen att se fram emot just nu! :D
 
Jag och Silverpearl (Vinga) från samma dag som Tinkerhästarna lanserades i spelet - 4 Juni 2014!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!