Sneaky Dragons - Adventsmys med Nemo!

Första advent har varit och snart går vi strax in på andra event och på grund av att vi redan nåt första advent tyckte Nemo att vi skulle ha ett första adventmys.
 
Och så klart vi skulle komma klädda med julinspiration!
Jag klädde ut mig till en fashional tomtenisse med inriktning mode för de barn som önskar sig snygga kläder, hehe! ;p
 
Vi startade med att träffas på Vingården där vi även delades in i tre grupper: Julskinkorna, Jultomarna och Julgranarna! 
 
Jag hamnade i lag Jultomarna med Laila Hawkdaughter, Cornelia Darknight och Sophia Eastbear och vårt första moment i dagens Adevtnmys var en fotoutmaning. Vi brukar ibland ha sådana här event med Sneaky Dragons och det går ut på att vi får en lista med vad vi ska fotografera och sen lägga upp i vår hemliga facebook grupp, men vi har oftast bara 15-20 minuter på oss och vi måste oftast ensamma fotografera efter listan. Denna gången var det en underlättelse då vi fick vara i grupp och kunde därmed sprida ut oss i Jorvik för att fotografera efter listan och ja, denna gången hade vi bara 15 minuter på oss!
 
Två saker som var på listan var En gran och en Stjärna. Vi hade mer saker men ska jag lägga ut allt jag fotograferade kommer detta inlägg aldrig ta slut, haha!
 
Moment två var ett fototävling där vi tillsammans med laget skulle fotografera en bild på oss och sen lägga upp det i gruppen igen!
Detta var inte den bilden vi publicerade ut utan det var Sophia som fotografera den!
 
Det absolut sista momentet var en rimtävling där vi tillsammans skulle komma på ett rim och sen framför den på ts (eftersom chatterna övervakas). Med rimmen visade vi också en snabb inblick på läktaren med roliga rörelser så som emojisarna och sen springa runt som riktiga tokar, haha!
 
Först ut var Julskinkorna, sen julgranarna och sist Jultomarna. Jag har inte de andra gruppernas rim men jag har kvar Jultomarnas rim. Jag är sämst på att rimma men tro det eller ej lyckades vi framställa 5 roliga rim som fick alla på ts att skratta (jag tror vi alla skrattade åt alla rimmen som alla kommit på, så teknikskt sätt var alltihop exremt roligt).

Jultomarnas juliga rim:
Alla tomtarna sprang ut från det brinnande huset förutom Sophia för det var hon som var lucia.

Alla tomtenissarna jobbar i verkstaden, förutom Emma för hon var inte hemma.

Alla pepparkaksgubbarna kom från pepparkakeland, förutom Laila för hon var från Alquida.

Alla barnen ville ha sina julklappar i tid, men tomten Cornelia låg hemma i borrelia.

Alla barnen applåderar med hjärtans glada lust när tomtelaget vinner utan förlust!
 
Det blev ingen vinst för Jultomtarna men vi hade alla det skitroligt och det är den enda vinsten vi behöver! ♥
 
En liten bonusbild på världens vackraste drakar klädda i juliga kläder!
Alla tomtarna sprang ut från det brinnande huset förutom Sophia för det var hon som var lucia. Alla tomtenissarna jobbar i verkstaden, förutom Emma för hon var inte hemma. Alla pepparkaksgubbarna kom från pepparkakeland, förutom Laila för hon var från Alquida. Alla barnen ville ha sina julklappar i tid, men tomten Cornelia låg hemma i borrelia. Alla barnen applåderar med hjärtans glada lust när tomtelaget vinner utan förlust!

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!