Påskskoj på Jorvik!

 Hej allihopa, och välkomna till vår påskuppdatering!

Den årliga äggjakten!
På Jorvik är vi ägg-stra seriösa då det kommer till ägg, särskilt då det är påsk och dags för äggjakter! Varje gång du avslutar en äggjakt får du också en fin belöning. Felix i SIlvergladebyn är killen att snacka med för att komma igång, och när du har hjälpt honom kommer du kunna hitta ägg runt om hela Jorvik!

Följande personer kommer erbjuda dig äggjakter då du avslutat letandet med Felix:
 Harold i Silvergladebyn
 Barney vid Silvergladefälten
 Landon vid Silvergladefälten
 Mrs Holdsworth i Moorland
 Säkerhetsvakten i Fort Pinta
 Carney vid Vingården
 Felicity i Firgrove
 Avalon i Valedale
 Jasper i Gyllenåsarnas Dal
 Klaus i Västkobbens Fiskeby
 Ewa vid stallet Gyllenbladet
 Iris vid Aideen’s Plaza
 Leonardo i Governor’s Fall
Kommer du hitta alla ägg?

Äggjakterna är tillgängliga under en vecka, så missa inte allt det roliga!

För att kunna spela dessa uppdrag måste du vara Star Rider och ha nått Silvergladebyn.

Ägg-stra ägg!
Japp, vi har ännu mer ägg till er! Förutom äggjakterna finns det också gömda gyllene ägg runt om Jorvik, som du kommer kunna hitta efter att du avslutat din äggjakt med Felix. Dessa ägg kommer ge dig belöningar om du hittar dem, så håll ögonen öppna! Du kommer få upp en text på din skärm då ett ägg är i närheten, så att du alltid vet om det finns något att leta efter. Det finns 15 gömda ägg - kan du hitta alla?

Påskmode!
Om du har missat våra tidigare påskevent kommer du kunna hitta både kläder och masker i våra påskbutiker som du kan hitta i de flesta byar runt om på Jorvik. Det finns också något väldigt speciellt i maskbutiken, vilket är...

Två nya husdjur!
Ett väldigt speciellt påskhusdjur! Det finns bara tillgängligt under vårt påskfirande, så skynda att skaffa dig ett! Den här veckan har också Freja vid Sunfieldgården fått in en till gullig kattunge att hitta ett nytt hem - men ingen stress, Frejas katter finns alltid tillgängliga om du vill titta på den vid ett annat tillfälle.
Besök Freja Sunfield om du vill se hennes nya kattunge!

Nya föl Star Stable Horses!
Förra veckan anlände våra nya Haflingers till Jorvik, och vi kan inte få nog av dessa fluffiga hästar! I vår app Star Stable Horses, som du kan ladda ner gratis till iPhone och Android, kan du nu föda upp ett helt eget Haflingerföl som du sedan kan föra över till Star Stable Online när det når level 10! Du kan spela appen gratis, men det kostar 810 Star Coins att föra över din Haflinger till Star Stable Online. Den kommer dock anlända till ditt stall som level 10!
Vi har också en helt ny funktion i appen för att göra det lättare för er som spelar på mer än ett Star Stable-konto och skulle vilja ha samma häst till flera konton. När din häst når level 10 kommer du nu få valet att föra över den till fler än ett konto, så att du inte behöver spela appen flera gånger för att få samma häst.
Utöver våra nya Haflingers kan du också välja mellan tre olika Mustanger, vilka har varit valbara i appen sedan tidigare.
Spela vår gratisapp Star Stable Horses för att föda upp ett av de här bedårande fölen!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har fullt upp med att leta efter ägg, men de är tillbaka igen nästa vecka vid Jorvikstallets Arena!

Star Stable Game News
Häng med Matilda och Game Master Ylva i veckans avsnitt!
 
Ha en fin äggjakt!
Kramar från SSO-teamet ♥

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!