Lyckosamt Mode!

Hej allihopa, och välkomna till en av de mest modemedvetna händelserna på hela året - just det, det är dags för årets första upplaga av Jorvik City Fashion Week!

Hjälp till med Fortunafestivalen!
Bobcat-tjejerna i Moorland är de som har ansvar över förberedelserna till den årliga Fortunaparaden, och de behöver din hjälp! Ta dig till Moorland för att hjälpa tjejerna och för att delta i Fortunaparaden!

För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha gjort uppdraget där Loretta tackar dig för att ha hjälpt till med Tans överraskningsfest.
Delta i Fortunaparaden!

Du kommer kunna hjälpa pysslingen Chaun att hitta regnbågsguld även denna vecka, så håll utkik efter honom om du fortfarande har belöningar att samla in!

Årets mest modemedvetna vecka!
Precis, det är dags för Jorvik City Fashion Week! Varje timme uppträder Raptor på catwalken och årets vårkollektion består av massor av nya kläder åt er! Sen är det ju hela mysteriet med stulna skisser från designern Franziska Ironsaddles senaste kollektion - kan du hjälpa henne att komma fram till vad som pågår?

För att kunna spela uppdragen med Franziska Ironsaddles stulna designer måste du ha levererat paketet från JB till Vaktmästaren i Gallerian. Om du har avslutat dessa uppdrag tidigare kan du inte spela dem igen.
Jorvik City Fashion week - årets mest modemedvetna vecka!

En ny laddningsskärm!
Under fem år har vi haft den stora glädjen att lyssna till stallkattens goda råd varje gång vi väntar på att spelet ska ladda, men denna vecka har vi låtit vår kära gamla katt gå i pension och istället har vi en ny, härligt laddningsskärm som kommer förändras med årstiderna. Vi hoppas verkligen att ni gillar den!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp marknaden i Silverglade denna vecka!

Star Stable Game News
Missa inte de senaste nyheterna med Matilda och Game Master Ylva!
 
Ha en härlig vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥

Skriv en ny kommentar







★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!