Raptors första Jullåt!

Ho ho ho StarFam!
Julen är nästan här och Jorviks invånare jobbar fortfarande som myror medan de förbereder det stora firandet.

Välkommen du härliga juletid!
Den vänlige Rådsmannen i SIlvergladebyn är nästan färdig med alla sina förberedelser inför julen, men han behöver fortfarande din hjälp. Kila över till honom och hjälp honom med det bästa julfirandet någonsin! När ni är klara med förberedelserna har han kanske också en speciell gåva till dig, så se till att ta med dig din allra första häst ut på vägarna för lite Jorvikisk julmagi!
Jultomten är förstås fortfarande i Jarlaheim, så fortsätt att ge honom alla julönskningar du samlat ihop runt om Jorvik.

På grund av julfirandet har Jorviks lokaltrafik sett till att fortsatt utöka sina turer, så fram till nästa onsdag kommer det finnas fyra olika bussar från Fort Pinta till Jorvik City innan bussarna återgår till sina vanliga tidtabeller.

Raptor raskar över isen!
Vi vet att ni har väntat så länge på att Raptor ska släppa en jullåt, och nu är han här med en julversion av superhiten Jorvik City! Raptor tycker han är lite för cool för den lilla scenen inne i Leonardo’s, så istället glider han runt Governor’s Fall och sjunger sin nya låt från sin helt egen släde. Eftersom han håller sig upptagen med sitt nya PR-trick så kommer han inteSPELA i Gallerian förrän julsäsongen är över.
Raptor glider runt i Governor’s Fall under julen!

Du kanske också har märkt den helt nya butiken med hästutrustning i Governor’s Fall? Den ser ut att erbjuda varor av toppkvalité, men ägaren verkar inte ha öppnat upp den riktigt än...

Designa Raptors nya albumcover!
Nu när Raptor har släppt sin jullåt måste han ha ett albumomslag för den innan han kan släppa den på Spotify. Dags för er att skina, StarFam! Raptor vill ha DIN hjälp med att designa omslaget!
Designa ett kvadratiskt omslag för Raptors låt som han kan använda på Spotify och dela det på Instagram med #XMASRAP för din chans att hjälpa till med låtens Spotifyrelease! Du kan delta med hur många olika omslag du vill och sista anmälningsdag är 5 januari. För att ditt bidrag ska gällas måste du följa @starstableonline på Instagram, och ditt konto kan inte vara privat om vi ska kunna se ditt bidrag.

För att hjälpa er lite på vägen har vi förberett några bilder ni får använda om ni vill. Om ni vill använda dem kan ni ladda ner dem här!

Vinnaren kommer få sitt albumcover publicerat som Raptors officiella julsingel-artwork på Spotify och kommer dessutom få en hemlig Star Stable Goodie Bag. Vi kommer avslöja vinnaren på vår officiella Instagram @starstableonline några dagar efter att tävlingen är avslutad. 
 
En modemedveten jul!
Som om Raptor själv inte är anledning nog att besöka Jorvik City för så har Gallerian fått in helt nya ridkläder. Glöm inte att ta en titt på dem!
Kanske några tidiga julklappar till dig själv?

Hästmarknanden
Eddie och Ferdinand har tagit några dagar ledigt nu i juletiderna, men de har förberett att flytta sin marknad till Jorvikstallets Arena. De öppnar upp igen nästa vecka!

Star Stables spelnyheter
På tal om julledigt så har Game Master Ylva och Matilda fått sig en lång och härlig ledighet för att komma tillbaka igen i januari, bättre än någonsin! Ta en titt på det sista avsnittet av spelnyheterna innan jul!
God jul!
Vi hoppas verkligen att ni alla har tyckt om alla roligheter vi planerat för er så här långt den här vintern! Även fast det är julafton om bara några dagar och många av er kanske har väldigt mycket att göra i denna hektiska period hoppas vi att ni inte glömmer att hålla koll på vår högtidskalender dagligen för era gratis gåvor.

Med massor av värme och kramar från oss alla på Star Stable-kontoret, tack till er alla för att ni är så fantastiska, och vi önskar er alla en riktigt God Jul <3

Skriv en ny kommentar







★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!