Snart är tiden inne för Jorvik City!

Två veckor och två enorma uppdateringar! Det är ju juletid nu, så vi ser till att vi skämmer bort er så mycket som vi bara kan, med oerhörda mängder presenter och skoj från Jorvik!

Förra veckan så var det uppdateringen med MyStable, och denna veckan så välkomnar vi er alla till ett helt nytt område i spelet, nämligen Jorvik City. Som ni alla förmodligen vet redan, dessa väldigt stora uppdateringar kan ibland ta lite längre tid än vanligt, och de kan även vara aningen mer komplexa än vi först trott och planerat för.

Vi hoppas verkligen att ni alla hakar på oss med att heja på vårt techgäng när de packar upp och fixar inför ännu en episk uppdatering för er alla denna veckan. Visste ni förresten att de faktiskt göds av goda vibbar och positiva kommentarer på sociala medier? De flesta människor tror nog att de äter mat som vilken annan person som helst, men det stämmer inte riktigt: Star Stables techgäng överlever inte utan massvis med kärlek och stöd, så under hela dagen i morgon – så vet ni vad ni behöver göra för något!
Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Vi har de absolut bästa spelarna och ni är helt underbara, vi kan knappt bärga oss inför att ni ska få chansen att upptäcka Jorvik City!
Kramar från Star Stable-gänget

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!