Darkpearl - Pärlan!

Tänkte göra en snabb presentation av alla mina hästar (56 st) för att fylla ut blogge lite men allt eftersom ändå, kommer även visa upp dom på instagram men mer kortfattat medan här kan ni läsa lite mer om dom!

Och efterson jag nu saknar bilder på mina två första hästar som borde vara först ut här i listan så tar jag dom en annan gång!

Först ut för denna gången är Darkpearl, mitt engelska fullblod av den gamla modellen! 
 
Fullständiga namn: Darkpearl
Smeknamn: Pärlan
Ras: Engelskt fullblod
Färg: Svart
Tecken: Inga
e: Darknight
u: Nightpearl
Ålder: 15 år

Snabb Info:
Pärlan föddes i Valedale under en tidig morgon när solen än inte hade stigit upp bakom bergen som vilar en skugga över Valedale. När hon föddes hade hon en mer mörkbrun nyans i pälsen men som på senare år blev korpsvart. Hon ärvde sin svarta färg efter hennes far men temperamentet ärvde hon efter sin mor, som är ett fantastiskt sto som uppfostrade Pärlan väldigt bra. Något överbeskyddande men Nightpearl var så med alla hennes föl. 

Pärlan uppfostrades och reds in av en äldre man från Frankrike som speciellicerade sig på att träna upp Engelska fullblod inom dressyr. Han fullbordade sitt jobb med henne men med tiden uppfattade många att Pärlan var inte ämnad för dressyr. I tidig ålder visade hon tydliga bevis på att dressyr var tråkigt och på hennes 6 års dag fick hon testa på att löshoppa. Vilken lycka, hon visste precis vad hon skulle göra och tvekade inte en sekund när hundrerna framför henne hindrade hennes framfart. Pärlan hoppade glatt över och siktade in sig på andra hindret. Vid den tidpunkten fastlog det oss att Pärlan ska få göra det hon tycker är kul.

Och så har hon det idag. Varje gång vi är hemma är vi antingen på ridbanan och tränar över hinder hinder eller så är vi i skogen och låtsas tävla i fälttävlan! ♥
 

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!