Star Stable Horses (iOS/Android)

 
Appen är kommen och redan igår kväll var instagram spammad med Star Stable Horses och massvis med bilder på tre nya mustangföl som finns i appen för tillfälle, men i framtida uppdateringar lär det dyka upp fler föl från andra raser. Åh jag kan redan se hur mitt stall har ett överflöd av Morganhästar! *-*
 
Hur appen fungerar är så här: Appen är helt gratis altt ladda ner och så även den ras du väljer. Du tar hand om fölet i 10 dagar, lär den tricks, badar den, matar den m.m och under de här 10 dagarna du tar hand om den så växer den och blir större och när du nått level 10 med hästen så får du möjligheten att överföra den in i spelet, som kostar Star Coins, lika mycket som du betalar för just den rasen i spelet. Nu finns det bara Mustanger i själva appen så det kostar 969Sc att få in den i spelet.
 
Dyrt?
Inte alls, rasen kostar i spelet 969Sc att köpa och då är den fullvuxen mustanghäst i level 1. Här i appen får du en häst som du tränar upp till level 10 och sen som dessutom kostar lika mycket som en level 1 häst gör. För om jag inte mins fel så kostar en level 10 Fjording i Dinodalen 1425Sc, eller hur?
Så denna app gör hästarna så mycket billgare än vad de är i spelet, du levlar istället upp hästen från level 10 till 15 och det tar bara 2½ dag, hallå alla!! TVÅ och EN HALV DAG! Det är såååå awesome! *-* 

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!