The Isle - The Grim Expanse!

 
Tänkte det var dags att skriva ett nytt inlägg om The isle igen nu när jag lärt mig mer om hur spelet fungerar och hur jag ska få alla modsen att fungera utan att skriva och be om hjälp varje gång.

Så jag testade spela på en server jag länge funderat över men vart smått osäker på om jag skulle kunna tänka mig att spela och överleva där så är det: The Grim Expanse, en stor karta som bara består av sand, få färskvattenhål och noll gömställen!
The Grim Exapanse: Denna ökenkarta här är 8km x 8km och ligger i en viltsträckt, torr öken, fylld med övergivna ruiner och sötvatten oasises. Förvänta dig en svår tid att överleva på den här kartan med vatten som är knappa och rovdjur som kan se dig från avstånd.

Så skrivs det om den och det är sant som det är sagt. Är du en växtätare är din kamp om överlevand väldigt små liksom detsamma om du väljer att vara ett rovdjur, finns det inte tillräckligt med växtätare får du nog gå pch jaga mindre köttätare för att få en chans till överlevnad. Du bland annat måste finna de få vattenhåll som finns med. Jag vet om tre hittills men jag har bara hittat två.

 
Detta  vattenhåll ligger nere i en ruin som jag hittade när jag utforskade kartan lite och det var mysigt att lägga sig ner en stund och vila och bearbeta upp Stamina lite innan jag drig vidare.
 
 
Detta vattenhåll finner du på position: 215, -85
Ett bra ställe att gömma sig på i hop om att ingen hittar dig så klart då! :p
 
 
Så förutom små ställlen med vattenhål och växtligheter så är det bara en stor karta täckt med sand, haha!
Jag kommer självklart testa spela här mer gånger så klart
för att utforska den mer och bland annat leta reda på alla de vattenhåll som finns, kartan behöver verkligen kollas in om du spelar The Isle!

Spelet kostar 190 kronor och du köper spelet via Steam! 

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!