Allt var lugnt!

Nu är vi hemma och allt är lugnt med Dooleys!
 
Jag kom in väldigt tidigt idag. Pappa var snäll att skjutsa mig och vi valde åka tidigt hemifrån eftersom vi inte fullt litade på trafiken in, men det var så himlans lugnt att vi kom till Veterinärhuset 25 minuter för tidigt, haha!

Men det var en skön och kort väntan. Pappa och jag drack kaffe (som var asäcklig) i väntan på min tur. När det var äntligen våran tur så träffade vi denna specialisten som kände och tittade lite på honom innan han lyssnade på hjärtat. Han kunde inte höra några blåsljud alls men rakade ner en liten sida på Dooleys, lade honom ner på sidan och sen började med att kolla.
Inget alls. Han pratade på om allt möjligt som kunde leda till blåsljud men Dooleys hade inte ett enda blåsljud på hjärtat. Hans misstankar var då att de andra veterinärerna har hört lungorna, för tydligen kan lungor avge ett blåsljud som kan tolkas som att det kommer från hjärtat, det ni!
 
Jag var iaf glad att han mådde bra och glad för att få veta att han är frisk. Han vägde dock 8.02 kilo och behövde gå ner något kilo till, annars var han en fullt frisk kisse ♥ matte är så stolt!
Men jag lämnade kvar honom, efter mycket trilskandes med veterinärerna kunde de snabbt låta honom stanna kvar så de kunde klippa ner honom till ett vackert och ståtligt lejon.
Dock fick jag inte så mycket mer vidare hjälpt med problemet med hans hud utan rekommenderades att fortsätta bada honom med klorhexedinshampoo och det ska vi starta med redan i morgon efter att jag kommit hem från jobbet.
Det är en stor turbulens att åka hemifrån, till en veterinär där dofterna är så mycket annolundare än hemma och sen få vara med om något som ett ultraljud för första gången så var det jobbigt nog för honom (som att bli omkullkastad på sidan och sen ligga där alldeles stilla? Inte direkt hans melodi). Vi kommer vänta till i morgon och ta tag i duschandet då.
Men jag känner mig lättad, min lilla bäbis mår bra ♥
 
 

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!