Regnbågar och pysslingar!

Hej allesammans och välkomna till denna veckas färgglada uppdatering - just det, det är återigen dags för Fortunafestivalen och med Fortuna kommer skatter och regnbågar!

Jaga regnbågen!
Chaun, den griniga pysslingen som pladdrar och spottar mer än han pratar är tillbaka! Chaun är alltid på jakt efter guld, och vi vet ju alla att det finns massor av guld vid regnbågens slut. (Ja, det gör det. Låt ingen intala dig något annat.) Chaun reser alltid med sin regnbåge för guldets skull, men varje gång regnbågen kraschar på ett nytt ställe tappar Chaun lite av sin skatt. Ge honom guld du hittat nära regnbågen för att få några grymma gåvor i utbyte! Eller, ja, Pysslingar är vanligtvis inte väldigt generösa, men Chaun har några riktigt fina gåvor i år!
Ge Chaun guld och få presenter!

Regnbågen kommer dyka upp då och då på slumpvisa platser. Dessa platser inkluderar Gyllenåsarnas Dal, Dews gård i Epona, De glömda hedarna, Valedalesjön, Everwindfälten, De gyllene fälten och Firgrove.
Hitta guldet vid regnbågens slut!

Viktig regnbågsinfo att tänka på:
 Om regnbågen är på Jorvik då du loggar in måste du vänta tills den dyker upp nästa gång för att se den!
 Regnbågen är bara aktiv på dagtid.
 I varje minispel där du samlar guld kan du få max 10 stycken guldbitar.
 Glöm inte att lämna plats i dn ryggsäck för de belöningar du får från Chaun!

Chaun och hans regnbåge kommer stanna på Jorvik i två veckor, så missa inte regnbågsjakten!!

Ett meddelande till alla shoppare!
Personalen i Jorvik Citys Galleria har satsat stort på reklamen inför Jorvik City Fashion Week, som det snart är dags för. Var beredda, nytt mode är på ingång!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand försöker vänja sina hästar vid regnbågarna som kraschar ner åt alla möjliga håll och kanter, så hästmarknaden är stängd och öppnar igen i Silverglade nästa vecka.

Star Stable Game News
Den här veckan är Matilda tillbaka och Game Master Ylva är alltså inte forever alone längre - ta er en titt på denna veckas avsnitt av Star Stable Game News!

Ha en härlig vecka
Kramar från ert SSO-team ♥

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!