The Isle - Sandbox!

Jag och Elise spelade The Isle igår i 3 ytterligare timmar. Av den anledningen att spelet hade uppdaterats för ett tag sen och därmed lagt till Sandbox?
Ja, sandlåda. Jag hade ingen aning om vad det var men tydligen hade det tagits bort av misstag men nu laddes den till igen och vi kände att vi behövde testa det.
 
Det som är bra med sandbox är att när du valt en server som är en sandbox server så kan du välja vilken dinosaurie du vill vara. Antingen en köttätare eller växtätare. Där efter kan du välja färgen du vill ha.
Men det ni borde veta, att på sandbox server så går du inte upp loika snabbt i Progression points som du gör på en servival server, utan du har uppnåt det du vill vara.
Du får progression points absolut men det tar mycket mycket länhgre tid för dom att öka!
Vill du byta så måte du logga ut, välja servern igen och sen välja den önskad dinosaurie du vill ha.
Du kan dö här med oavsett, men det är lättare att komma tillbaka igen som den dinosarie du vill vara :)
 
Det inringade området är en sandbox server, för som ni ser så står det vad för server det är. Antingen en survival eller sandbox (y)

Hamnar du långt borta där du inte ser någon dinosaurie alls så kan du klicka på Esc och sen invänta på att kunna klicka på Respawn. När du sen klickar där kommer du hamna på ett helt annat ställe än vad du var på innan och förmodligen dyker du upp där det finns flera andra Dinosaurier!
 
Igår så spealde jag och Elise på en av våra favorit servar: TilTheEnd #4 där vi bland annat valde att gå in och spela som en Hypo Rex, en massiv Tyrannosaurus Rex, dubbelt så mycket större än den vanliga T-Rexen i spelet.
Går du runt som en Hypo Rex, behöver du aldrig vara rädd för att dö, men visst en Hypo kan skada en annan Hypo och få battlescars, men du är den största och den starkaste i spelet! 
 
Och även fast jag tycker det är minst lika roligt att spela på en Survival server var sandbox något helt otroligt och jag hoppas den inte tänker försvinna riktigt än för jag har inte spelat klart där ännu! :D

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!