Chop chop sa det!

Helt otroligt att det kan bli så pass dammigt och så snabbt. 
Min bästa kompis, Chiara Seabrook, besökte mig för tre veckor senoch då städade jag som fan för att få hela lägenheten att skina och se snyggt ut när hon kom.

Tre veckor senare så är det så dammigt och grusigt inne att man skulle kunna tro att jag har grusat för att inte halka på golvet o_O
Redan måndags var jag på mig själv med att städa och se till att låta snabeldraken jobba, men när hände det istället? Jo idag, idag fick snabeldraken jobba som fan för det skulle skina och nu känns det rent här hemma, äntligen.

Men det lär ju bara vara rent si så där 1 ½ dag sen så är det skitigt igen, haha :D
 
Förutom det känns det allid så uppfriskande att ha det städat hemma för det blir en sådan skön befrielse. För efteråt är det som en belöning för att man lyckas med något under dagen och kan sen njuta av det.
Aja, förutom det så är räkningarna betalda också så nu slipper jag dom tills nästa gång som de ska betalas, woop woop!

Spela?
Jo jag tänkte spela ikväll och leka med drakarna en stund. Får se hur länge jag orkar hålla mig uppe, för bara i går på mötet höll jag på att somna ^-^'  men då hade jag jobbat och var lite trött med andra ord :p
I morgon ska jag med jobba men ska även så vara hundvakt och kommer kanske vara extra trött istället då, men jag ska iaf hänga med idag, så är planen iaf! :)

Jadefeather - Jane - 31 Maj 2015

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!