Underbara Araber!

Hej allihopa! Idag är vi väldigt glada över att visa upp en av världens mest berömda hästraser med en helt ny look!

Den graciösa araben!
Det är dags! Många av er har under en lång tid bett om en ny version av det väldigt populära Arabiska fullblodet, och nu kan vi äntligen dela med oss av den senaste skönheten som nu sluter sig till vår Star Stable-familj. Den här veckan har tre fantastiska araber anlänt till Jorvik och de kan knappt vänta på att träffa er! Två av dem kan ni hitta vid Goldspurs gård i Skördebygden, och en av dem hittar ni i Fort Pinta.
För att kunna skaffa er en av dessa skönheter måste ni ha nått level 10, och dessa makalösa hästar kan ni köpa för 969 Star Coins. Glöm inte att berätta vilken av dem ni tyckte bäst om, och vilka färger ni skulle vilja se i framtiden!
 
#AwesomeArabians

Om någon letar efter de äldre Arabiska fullbloden kommer ni från och med nu kunna hitta dem på Hästmarknaden där de kommer säljas för 710 Star Coins.

Hästmarknaden
Den här veckan byggs Hästmarknaden upp vid Jorvikstallets arena.

Ny laddningsskärm!
Våren är över och sommaren har anlänt till Jorvik, så den fina bilden ni ser då ni loggar in i spelet har ändrats till en ny en. Yay för sommaren!

Star Stable Game News
Ni vet alla var ni hittar Matilda och Game Master Ylva för att följa deras äventyr, eller hur? Denna vecka gör de sitt sista avsnitt av Star Stable Game News för den här säsongen, och de kommer tillbaka igen i höst.

Vi hoppas att ni alla får en underbar vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!