Hjälp Familjen Rockwell!

Hej allesammans och välkomna till denna veckas uppdatering, där det är dags att äntligen återförena familjen Rockwell!

Hjälp Thomas hem igen!
Thomas Rockwell har spenderat en längre tid i bunkern i Epona efter att han blev förgiftad av träskvattnet i Kittelkärr. Hans son Edward försöker få hem honom igen, men han behöver din hjälp! Prata med hans mamma Lisa i New Hillcrest för att hjälpa dem att hitta ett motgift till Thomas och återförena familjen.

För att kunna spela detta uppdrag måste du ha avslutat uppdraget där du återförenar Isabel Stonefield med hennes häst Atlas, och du måste ha gjort uppdraget där Edward Rockwell har rymt hemifrån.
Hjälp familjen Rockwell att hitta ett botemedel åt Thomas!

Hästmarknaden
Den här veckan byggs hästmarknaden upp vid Västkobbens Fiskeby.

Vi är på Spotify!
Vi älskar vår magiska musik från spelet och många av er har genom åren frågat om det finns möjlighet att lyssna på musiken även utanför spelet. Nu är drömmen verklighet och från och med dag kan du hitta alla våra soundtracks på Spotify! Oavsett om du vill känna dig nostalgisk till tonerna av Starshine Legacy eller tagga upp till The Epicness of Epona så hittar ni allt på Spotify där vi självklart heter Star Stable!
Och det är inte allt - om ni fortsätter lyssna på våra soundtracks under de kommande veckorna kommer vi släppa de tre spår som lyssnats mest på så att ni kan ladda ner dem och använda dem till remixer, musikvideor eller vad ni nu har lust med! Vi kommer berätta mer om hur ni får tillgång till spåren då det närmar sig. För stunden kan ni känna er fria att dela era musikaliska Star Stable-stunder med #JorVoice!
Lyssna på våra soundtracks på Spotify!

Star Stable Game News
Missa inte denna veckas avsnitt av Star Stable Game News!
 
Ha en härlig vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥

Skriv en ny kommentar







★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!