Ny vecka!

Dags för en ny vecka och min blogg har stått stilla sen i onsdags. Pinsamt men ja, brister bloggandet så gör den, jag försöker då gott jag kan med att komma på vad jag ska skriva om men har istället bestämt mig för att endast skriva när jag verkligen har något att skriva om.

Jag tror inte jag ska tvinga fram saker jag vill skriva om för då komer det bli ännu tråkigare att blogga. Och nu när jag spelar sso mer än sällan så blir bloggen lidande för det.
Men vill ni se mer bilder och informationer från spelet The Isle som jag Elise spelar? 
 
Menar den har redan en egen kategori så det kommer komma sådana inlägg oavsett vad ni tycker, haha! Men det blir detsamma där som med Sso. Jag skriver när jag har något att skriva om eller bilder att bjuda på som jag fotograferat från spelet! :p
Eller videos att dela, jag har inga bra inspelningsprogram längre och Bandicam fungerar inte på The Isle utan bara Fraps, men jag kan bara spela in.. vad är det? 30 sekunder endast? Och nej jag kommer inte köpa fraps. Kostade ju nästan 400kr så nej, jag skippar det och hoppas ett annat program dyker upp istället! 
Tills dess delar jag videor från spelet som Elise Archmountain lägger upp på henne youtube kanal, den kan ni besöka genom att klicka på hennes namn och premunera på henne.
Vi kan ibland även streama från spelet och premunerar ni får ni reda på när vi ska streama Live! (y)
 
 
Detta är vår senaste video. Kolla den vet jag! 

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!