Sneaky Dragons - Filmning med Nemo!

Antar att en del av er som bor på Vingården såg att vi träffades där. Nemo är inte helt fullt klar med Sneaky Dragons 3 års film och saknade en del scener och filmsnuttar och tog till sig friheten att filma dom igår.
 
Jag kommer nog inte visa så mycket bilder från filminspelningen eftersom det är ju lite av ett hemligt projekt och inte vill jag visa allt för mycket därifrån.

Dock känner jag att jag måsre skriva av mig lite vilket jag tror en del klubbar kan relatera till: Att visa respekt för en klubb som håller event!

Alltså seriöst, vi blev störda precis överallt var vi än var och ett tag där kändes det som om någon följde efter oss och kanske skrev i globala vart vi höll till (en tanke, det kanske inte hände, läs lite mellan raderna här). Det som är mest irriterande är att vi kan be snällt åt dom att flytta på sig, men händer inte det utan de ignorerar våra snälla meddelanden så iggas ni TYVÄRR. 
Kan ni inte ha lite respekt för oss, tappar vi totalt respekten för er. Pity pity! 

Okej, nu ska jag vara snäll och visa er lite fina bilder! :D
 
Wroooom, sades det från de svarta fräsarna när vi fulgaloppade över Ewervindfälten! 
 
Klart vi var tvungen att ha en gå scen nu när vi kan välja om vi antingen ska GÅ eller SPRINGA! :D
 
Sista bilden, mer kommer jag inte visa utan nu får ni vänta tills Nemo släpper våran tre års film! ♥
 

Mystable är Här!

Hej allesammans! Den stora dagen är här: MyStable har kommit till Jorvik!
 
Nyrenoverat stall, endast för dig!

INFORMATIONSBLAD FÖR DE NYA HEMSTALLEN:

 Hur får jag mitt nya stall?
De gamla stallen kommer att ersättas av de nya automatiskt, i det nya stallet har du sen plats för upp till 12 hästar på direkten. När du går in i ditt stall, så är den första boxen till höger reserverad för den häst som du rider på för tillfället! 

 Vilka uppgraderingar finns för de nya stallen?
Uppgradering 1 - 14 boxar (13+1 för hästen som du rider på) 
Uppgradering 2 - 16 boxar (15+1 för hästen som du rider på) 
Uppgradering 3 - 18 boxar (17+1 för hästen som du rider på) 

 Vilken måste jag vara i för att kunna uppgradera stallen?
Både gratisspelare och Star Riders kan uppgradera sina stall från level 5.

 Hur mycket kostar en uppgradering? 
Varje uppgradering har en engångskostnad på 249 Star Coins styck! 

 Hur gör jag för att uppgradera mitt stall? 
Om du vill uppgradera ditt stall, så behöver du prata med vår nya vän John, som står utanför alla stall, han hjälper dig gärna med din uppgradering!
John finns här för att hjälpa dig med att bygga ut ditt stall!

Välkomna dina hästar hem från Hästön!
Vi säger adjö till Hästön när vi istället nu kan ha våra fyrhovade vänner ännu mer nära till hands, nämligen i deras alldeles egna hage. Du kan inte besöka din hage, men du kan flytta dina hästar mellan hagen och ditt stall hur många gånger du, vill helt gratis via din hästlista!

För att flytta din häst från hagen till ditt stall, så behöver du bara öppna upp hästlistan. För att öppna upp hästlistan, så klickar du på namnskylten på valfri hästbox. Klicka på hästen som du vill flytta och dra den till den tomma, gröna rutan i mitten på skärmen. Klart!
Om du skulle vilja sälja en av dina hästar, så öppna upp din hästlista och dubbelklicka på ikonen för den häst som du vill sälja, varpå en ruta för just den hästen kommer upp. Sen klickar du bara på “Sälj denna häst” och din vackra häst kommer att hitta ett nytt, kärleksfullt hem någon annanstans!

Det är dags för jul i Jorvik!
Då var det dags igen, och Rådsmannen har som vanligt fullt upp! Än en gång så har han tagit sig vatten(snö?) över huvudet, i all sin upphetsning inför julförberedelserna – det är nog bäst om du tar och hjälper honom en aning!

Juluppdragen startar med Steve, så rid över till hans gård i Silverglade för ett snack med honom, innan du börjar hjälpa Rådsmannen att få rätt på allt julbestyr!

Julbutiker
Julbutikerna har dykt upp lite här och där i Jorvik! Kvinnan som är ansvarig för julbutikerna kan hjälpa dig med både gamla och nya saker, medan den lille tomten bredvid henne är ansvarig för vintagemode! Säsongsbutikerna är också stolta över att för detta året, ha kunnat utöka sin verksamhet med en helt ny butik i New Hillcrest!

Tomten är tillbaka i stan!
Farbror Tomten har tagit över Jarlaheim i hans uppdrag med att se till så att vi alla får en alldeles utomordentlig tid på året! Några av juluppgifterna och uppdragen runt om i Jorvik kommer att belöna dig med “julönskningar”, som du sen kan ta till Tomten och byta mot presenter. En del av belöningarna från juluppdragen kommer att ge dig “julfragment” och du behöver tre stycken av dessa för att kunna byta dig till en julönskan istället.

Presenterna som du får av Tomten i utbyte mot julönskningar består av en mix av helt nya presenter och presenter från tidigare år. Varje gåva är helt slumpmässigt utvald från Tomtens säck, så det finns en möjlighet att du kan få samma present mer än en gång. För att få tillgång till juluppdragen och presenterna, så behöver du vara Star Rider och ha nått åtminstone level 5.

Så här fungerar det:
 Tre julfragment kan bytas ut mot en julönskning
 En julönskning kan bytas ut hos Tomten mot en slumpmässigt utvald julklapp.
 För att kunna byta fragment mot önskningar, eller önskningar mot presenter, så måste du ha fragmenten eller önskningarna i din ryggsäck
 Du måste vara Star rider och ha spelat genom tillräckligt av spelet för att kunna ta dig till Jarlaheim

Ny hästutrustning!
Gallerian har bunkrat upp med helt ny hästutrustning! Ta bussen från Fort Pinta för att svida om din häst med helt ny hästutrustning!
Ny, läcker hästutrustning!

Hästmarknaden
Denna veckan så har Eddie och Ferdinand byggt upp sin Hästmarknad i Silverglade, varför inte passa på att ta en tur dit och hälsa på!

Star Stables spelnyheter
Glöm inte att kolla in denna veckans spelnyheter med Game Master Ylva och Matilda!
Ha en alldeles fantastisk vecka!
Kramar från Star Stable-gänget

Ut med det Gamla och inte med det Nya!

 
Jag måste smått erkänna att det gamla stallet kommer saknas något men i och med att vi är i dom nya hemstallen kommer det gamla hemstallen bli ett minne blott men den ska föralltid minnas oavsett för hur allt såg ut förr så måste vi kunna tillsammans vara tacksamma för hur det har sett ut och verkligen skatta oss lyckliga för hur det kommer se ut i fortsättningen!

R.I.P Old Homestable! ♥
You will be missed!
Les mer i arkivet » Augusti 2017 » Juli 2017 » Juni 2017 » Maj 2017 » April 2017 » Mars 2017 » Februari 2017 » Januari 2017 » December 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » Augusti 2016 » Juli 2016 » Juni 2016 » Maj 2016 » April 2016 » Mars 2016 » Februari 2016 » Januari 2016 » December 2015 » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015 » Augusti 2015 » Juli 2015 » Juni 2015 » Maj 2015 » April 2015 » Mars 2015 » Februari 2015 » Januari 2015 » December 2014 » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014 » Augusti 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Maj 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februari 2014 » Januari 2014 » December 2013 » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013 » Augusti 2013






★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!