The Isle - *Fast progress!

*Snabb progress
 
Igår spelade jag The Isle i närmare 4 timmar tillsammans med Elise Archmountain och Lily Lighrock. Lily startade jag prata med igår och vi spenderade HELA dagen med att skriva på DM på Instagram och tillslut valde vi att spela tillsammans men behöll kontakten på Instagram.

Vi hoppade in i servern; Pangea #1 med kartan Terra Vitae där vi har något som heter Fast progress. Och det betyder ju att det går snabbt att progressa till en större dinosaurie.
Jag spelade själv några dagar innan och lyckades Progressa på 30 minuter från Velociraptor, Herrerasaurus och till sist Utahraptor, menar det gick väldigt snabbt trots att jag var nära på att mista min Herrera mot massa KFSers (Killing for sport).
 
Några dagar senare spelar jag igen med både Elise och Lily och denna dyker upp och går RAKT IGENOM MIG Jag ligger där i busken och typ hyperventilerar och hoppas den inte ska se mig! x-O
Den gick iväg och försvann.
 
Efter att den försvunnit så sprang jag därifrån och gömde mig i några andra buskar mycket längre bort och det började bli allvarligt på törstfronten. Hunger var helt okej eftersom jag äter endast om jag måste. Men till slut hittade jag en död Shantungosaurus som för en stund sen levde? Jag förstår inte riktigt hur den plötsligt kunde dö, för ena stunden vandrade den över vattnet efter att den ätit tillsammans med en Triceratops och ena stunden sen vara död? Vad hände?
Iaf funderade jag en LÅNG stund på om jag skulle våga gå fram och äta eller vänta en stund? 
Jag skulle ha gått fram direkt.
 
Plötsligt dyker det upp en T-Rex och tar över kadavret efter Shanten och nu var det omöjligt att då en smakbit från den. Utahraptors och andra små raptorer försökte smaka på den men Rexen vakade den som en hök. Jävla ego som tog hela Kadavret åt sig själv!
Jag valde att sticka därifrån. För strax efter dök det även upp två Carnotaurus och jag kände direkt att det inte var en smart idé att stanna kvar och hoppas på att rexen skulle bege sig av. Det skulle aldrig ske. Men skräcken och terrorn avtog inte för att jag bytte ställe.
 
 
Denna Sucho dök upp från ingenstans när jag väntade på att Lily skulle komma och möta mig och den började gå igenom varenda buske den kunde hitta innan den valde att vandra över vattnet och bort därifrån, men bara för att komma tillbaka igen.
När den äntligen gick därifrån trodde jag faran var över, tills TVÅ nya Carnotaurus närmade sig min buske, haha alltså, aldrig en lugn och fridfull stund får man i detta spel. Jag var ca en minut minut ifrån att progressa så jag hade tur för Carnosarna sprang över vattnet och siktade istället in sig på Suchon och kom aldrig i närheten av mig. Vilket gav mig chansen att progressa upp!
 
 
Jag blev en Allosaurus, en grön sådan eftersom ni ser så innehåller kartan mängder med grön växtlighet som ger en en fördel vid bakhåll när man ska jaga m.m.
Iaf så joinade jag ihop med en massa Utahs och stannade vid en Människobas i lugn och ro. Däriifrån lyckades jag samla ihop mig tillräckligt med nya progression points och kunde progressa till en Acrocanthosaurus som jag tyvärr inte har bilder på just nu, men ska fotografera en annan dag så ni får se mig. 
Jag är en grön Acro eftersom det, som tur var, gick att välja! 
 
Kommer spela fler gånger i framtiden för nu kommer jag och Elise att planera in avsnitt som kommer hamna på hennes Youtube kanal så ni kan följa hennes och mitt Äventyr i The Isle! :)
Klicka på denna länken för att komma till Elise Youtube kanal! Starta att premunera på henne så ska vi så snart som möjligt ge er spännande The Isle avsnittt!

När man är liten och ett lätt byte....

... är det asläskigt när man ser en Allosaurus och en Baryonyx långt borta men inte allt för långt borta för att jag inte skulle missa dom! 
 
Jag är en Herrerasaurus, en sorts raptor med färgen grönt så jag smällter in i gräset och blir helt osynlig för andra rovdjur att se mig. Ja jag kan bli dödad med antingen ett bett eller några stycken om jag blir attackerad av en och samma sort (som är ute efter mat och dödar desperat för det) vilket jag kan ta, men när jag progressar och har ett mål att sätta så vägrar jag dö och få starta om.
Det är en Allosaurus jag har ringat in!
 
Men jag lyckades på ett eller annat underligt sätt ta mig ner till Oasen genom att följa efter en växtätare, Shantungosaurus, för att få hjälp att komma ner till Oasen, det var väl där fick jag kämpa för min överlevland tills jag nådde 30 progression points och kunde Progressas till en Utahraptor. Men det var på håret innan de KOS:anarna och KFS:artarna skulle hitta mig men jag hann innan jag dog!
Efter att jag kom tillbaka till spelet som en Utahraptor så gömde jag mig i en buske och gjorde en Safe log out så jag skulle behålla min raptor, haha! :-'D

Nästa gång ska jag fotografera mer bilder för just nu hade jag alldeles för mycket Adrenalin i kroppen och behöver bearbeta detta, haha!

Cherryberry!

Idag var vi båda uppe före tuppen och smet ut för en skön ridtur på Körsbäret 🍒 
Hon blev väldigt pigg trots den tidiga morgonen, väldigt uppskattat att rida ut medan det fortfarande var svalt och skönt! ❤️
 
 
Funderar på att kalla henne för Cherry endast för det är de enda smeknamn jag kommer på för tillfälle ♥
Les mer i arkivet » Juni 2017 » Maj 2017 » April 2017 » Mars 2017 » Februari 2017 » Januari 2017 » December 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » Augusti 2016 » Juli 2016 » Juni 2016 » Maj 2016 » April 2016 » Mars 2016 » Februari 2016 » Januari 2016 » December 2015 » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015 » Augusti 2015 » Juli 2015 » Juni 2015 » Maj 2015 » April 2015 » Mars 2015 » Februari 2015 » Januari 2015 » December 2014 » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014 » Augusti 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Maj 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februari 2014 » Januari 2014 » December 2013 » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013 » Augusti 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!