The Isle - Stoneclaw Highlands - Den där Jävla Rövhatten!

 
Vår tredje video är ute nu för er som är intresserad och se vad jag, Elise och Sally pysslar med i The Isle!

The Isle - Stoneclaw Highlands!

 
Jag, Elise och Sally spelade The Isle igår när det äntligen löste sig för mig och jag ville spela på en av de nya kartorna som kom för ett tag sen. Nämligen: Stoneclaw Highlands.
Detta är en karta på 4km x 4km som är perfekt för en mindre grupp spelare som trivs vid öppna platser och rullande backar. Här kan du upptäcka dolda hemligheter och berättelser i denna skotsk-inspirerade lummiga landskapet. Och visst ser det fantastiskt ut?
 
Vi var på en Sandbox server så vi kunde välja vilka vi ville vara och jag var så klart en Utahraptor först men vi gick inte så himla säkra på server eftersom vi hade en Rövhatt (vi kallade personen för det, haha) eftersom hen gick runt och dödade utan anledning och det till slut vart krig mot denna Dinosaurie som ensam fick bitter känna ett extremt nederlag när fler än EN gav sig på hen.
Elise har spelat in allt och det kommer dyka upp på hennes Youtube server så småningom så ni kan hänga med och se vad som hände.
 
Eftersom jag 2 gånger blev dödad som en Utah av denna Rövhatt så återvände jag som en T-rex. Jag har aldrig spelat som en T-rex och ärligt talat var det väldigt spännande. Jag och Elise pratade sen även mycket på att spela på en Realism server. Realism betyder: På riktigt. Att vi alltså spelar efter Dinosaurierna habitat från förr när de levde för 140 miljoner år sen.
Och där ville vi pröva på Carnotaurus, Utahraptor och Giganotosaurus, det är vad vi vill testa när vi ska spela på en realism server och jag ser fram emot att testa alla tre, om inte en fjärde, Typ T-rex!
 
En av mina favoriter: Giganotosaurus - hane. 
Gigahanen gör sig utmärkt på det färgrika ansiktet och de större Leopardfläckarna som den har för kamoflauge när den ska jaga och ligga i bakhåll för sitt byte. 

Detta är en Gigahona och en Gigahane. Här kan ni se skillnaden på oss:
 
Vi ska spela mer fram över, för ärligt talat lockar detta spelet mer än Star Stable ^-^

The Isle - Den svåra lösningen är alltid den enklaste!

Vart ska jag börja ens... alltså för 3 veckor sen fick jag problem med spelet helt enkelt och vad var problemet?
Jo jag kunde inte se några servar alls, alltså de var helt borta eller så dök det upp en testserver som ingen spelade på, dötrist jag vet!

Så jag kontakade en person på Instagram som bad en skriva om man hade problem med spelet. Från där så var först tipset att Gå in på Stream >Biblioteket >The Isle >Högerklicka och gå in på egenskaper >Lokala filer och sen klicka på Verifiera Integriteten hos spelfilerna.
Funkade inte det var det dags för en avinstallering och starta om spelet. Först funkade spelet igen, men det var precis som innan, jag hade istället 4 nya servar som också var testservar där ingen spelade. Jag fortsatte så här ett tag, avinstallerade och installerade det igen, startade om datorn för att se om Stream behövde uppdaderas och så har det fortsatt tills det sen inte gick att installera spelet mer.
Det dök upp att jag saknade filrättigeter? (vad det nu fan betyder?) efter detta gav jag helt upp om spelet. Testade att starta om datorn och uppdatera Stream igen utan resultat.
 
Dagen efter, idag, efter 3 veckors kämpande med spelet märkte jag av att internet blev segt. Så klart kollade jag upp det hos Telia och fick tipset att starta om Routern. 
Sagt och gjort!

Rourtern startades om och helt plötligt kunde jag installera hem The Isle igen och tro det eller ej, men spelet fungerar. Jag Abonerade hem Stoneclaw Highlands eftersom jag vart extremt sugen på att spela på den servern. Först kunde jag inte komma in på någon server som hade Stoneclaw Highlands, tills jag stängde ner spelet och tog upp det igen, först då kunde jag besöka den sidan och spela!
Alltså, min lycka att komma in och spela... jag grät nog låtsastårar och sjöng av glädje inombords ♥

Den mest otekniska människan som någonsin skådats och spelare ett så avancerat spel, lyckades till slut. Tog mig 3 veckor att hitta felet men jag löste det! Jag löste den absokut svåraste men ack så enkla lösningen själv med hjälp av Telia, woohoooo!!
Hey jag förtjänar credit för detta, jag är awesome, haha! x-'D 
 
Utahraptor är min favorit Dinosaurie
 
Sen blev vi en hel flock med Utahraptors, men en del stack för de behövde jaga. Jag låg kvar och solade på stenen och stirrade blint på alla andra Dinosaurier!
 
Ja... alltså detta.
Jag trodde först att den här Puertasaurus skulle stampa oss till döds, men det visade sig att hen bara var törstig, men ni kan ju tänka er min panik och sen bara: o__O Oh... okej, haha!
 
Kommer spela mer ikväll med Sally Lightbridge för jag har fått henne att spela spelet så nu ska vi banne spela! :D
Les mer i arkivet » Augusti 2017 » Juli 2017 » Juni 2017 » Maj 2017 » April 2017 » Mars 2017 » Februari 2017 » Januari 2017 » December 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » Augusti 2016 » Juli 2016 » Juni 2016 » Maj 2016 » April 2016 » Mars 2016 » Februari 2016 » Januari 2016 » December 2015 » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015 » Augusti 2015 » Juli 2015 » Juni 2015 » Maj 2015 » April 2015 » Mars 2015 » Februari 2015 » Januari 2015 » December 2014 » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014 » Augusti 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Maj 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februari 2014 » Januari 2014 » December 2013 » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013 » Augusti 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!