Chop chop sa det!

Helt otroligt att det kan bli så pass dammigt och så snabbt. 
Min bästa kompis, Chiara Seabrook, besökte mig för tre veckor senoch då städade jag som fan för att få hela lägenheten att skina och se snyggt ut när hon kom.

Tre veckor senare så är det så dammigt och grusigt inne att man skulle kunna tro att jag har grusat för att inte halka på golvet o_O
Redan måndags var jag på mig själv med att städa och se till att låta snabeldraken jobba, men när hände det istället? Jo idag, idag fick snabeldraken jobba som fan för det skulle skina och nu känns det rent här hemma, äntligen.

Men det lär ju bara vara rent si så där 1 ½ dag sen så är det skitigt igen, haha :D
 
Förutom det känns det allid så uppfriskande att ha det städat hemma för det blir en sådan skön befrielse. För efteråt är det som en belöning för att man lyckas med något under dagen och kan sen njuta av det.
Aja, förutom det så är räkningarna betalda också så nu slipper jag dom tills nästa gång som de ska betalas, woop woop!

Spela?
Jo jag tänkte spela ikväll och leka med drakarna en stund. Får se hur länge jag orkar hålla mig uppe, för bara i går på mötet höll jag på att somna ^-^'  men då hade jag jobbat och var lite trött med andra ord :p
I morgon ska jag med jobba men ska även så vara hundvakt och kommer kanske vara extra trött istället då, men jag ska iaf hänga med idag, så är planen iaf! :)

Jadefeather - Jane - 31 Maj 2015

Nya Westernträns!

Hej StarFam! Vi hoppas att ni alla har haft en grym Valentinvecka på Jorvik, och nu är det dags för ännu mer kul! Om ni inte redan har gjort det, se till att hälsa på Lowe vid Jorvikstallet för att prova hennes roliga race innan firandet avslutas nästa vecka.

Den resande klädmarknaden är tillbaka!
Minns ni den resande klädmarknaden från förra året? Den är tillbaka - och försäljarna verkar ha hört något om att ni gillar westernträns, för de har med sig MASSOR av ursnygga westernträns till er! Marknaden är öppen enbart den här veckan utanför SIlvergladebyn.
Helt nya westernträns!

Brevleverans!
Valentinsfirandet från förra veckan fortsätter, och nu behöver brevbäraren Derek i SIlvergladebyn din hjälp för att dela ut Alla Hjärtans Dag-brev runt om Jorvik.

Efter att du har hjälp Derek kommer du hitta borttappade brev utspridda på ön. Om du levererar breven till rätt mottagare kanske du får en cool belöning! 
Du kommer kunna hitta de borttappade breven vid följande platser:
 Silvergladeslottet
 Doyles kapell
 Moorlands södra strand
 Västkobbens Fiskeby
 Goldspurs gård
 Östgläntan i Gyllenåsarnas Dal
 Valedalebyn
 Fort Pinta
 Nilmers högland

Dessa uppdrag kommer vara tillgängliga fram tills nästa onsdag och kommer inte synas i din uppdragslogg - men varje gång du är nära ett brev kommer du få upp ett meddelande på din skärm som berättar det!
Hjälp Derek den här veckan!

Nytt plagg i Lifetime-shopen!
Det finns ett helt nytt plagg att hämta ut i Lifetime-shopen i Moorland, så se till att hämta ut månadens plagg!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har några spännande nyheter att dela med sig av! Från och med denna vecka kommer de erbjuda dig olika hästar beroende på var någonstans på Jorvik de är! När de är i SIlverglade och vid Jorvikstallets Arena kommer de ha med sig andra hästar än de har då de är vid Fort Pinta och Västkobbens Fiskeby. Den här veckan är det dags att öppna upp för affärer vid Jorvikstallet och en leverans från vår gamla Hästö har fört med sig tre av våra äldre Frieserhästar åt er!
Nya tider på Hästmarknaden!

Star Stable Game News
Matilda och Game Master Ylva är förstås tillbaka med nya spelnyheter!
 
Ha en härlig vecka!
Kramar från Star Stable-teamet ♥

Jag har inte slutat spela!

Tror det kan tolkas som så eftersom jag så sällan spelar nu för tiden, men det betyder inte att jag har slutat spela. Jag är inne i en svacka igen och oavsett att det kanske finns uppdrag att göra så känner jag bara: Nje, been there done that-moment för tillfälle när det gäller dom.

Kände samma nu med Alla hjärtans dags uppdragen och sen klantade jag mig och glömde plocka på mig bär inför nästa år, så nu nästa år måste jag plocka bär.. attans också! *Grr*

Men annars då?
Jag borde levla, har ingen energi för det trots att jag lyssnar på min musik och springer ensam och sen var det ju med det där alla hjärtans dag loppet, jättekul med alla dessa olika hindertyper och att du måste springa med en kompis, MEN jag blir så yr som fan när jag måste springa den 3 ggr för att få tre hjärtan att lämna in för att få gåvor och det gjorde mig yr i skallen efter en andra omgång när jag sprang den.
Inte kul, men jag vill ha alla gåvor så jag måste springa den en dag i alla fall, suck :(
 
Honeydash - Dalla (Datla) på en vintertölt ♥ - 10 Januari 2017
Les mer i arkivet » Augusti 2017 » Juli 2017 » Juni 2017 » Maj 2017 » April 2017 » Mars 2017 » Februari 2017 » Januari 2017 » December 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » Augusti 2016 » Juli 2016 » Juni 2016 » Maj 2016 » April 2016 » Mars 2016 » Februari 2016 » Januari 2016 » December 2015 » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015 » Augusti 2015 » Juli 2015 » Juni 2015 » Maj 2015 » April 2015 » Mars 2015 » Februari 2015 » Januari 2015 » December 2014 » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014 » Augusti 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Maj 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februari 2014 » Januari 2014 » December 2013 » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013 » Augusti 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!