Hjälp Familjen Rockwell!

Hej allesammans och välkomna till denna veckas uppdatering, där det är dags att äntligen återförena familjen Rockwell!

Hjälp Thomas hem igen!
Thomas Rockwell har spenderat en längre tid i bunkern i Epona efter att han blev förgiftad av träskvattnet i Kittelkärr. Hans son Edward försöker få hem honom igen, men han behöver din hjälp! Prata med hans mamma Lisa i New Hillcrest för att hjälpa dem att hitta ett motgift till Thomas och återförena familjen.

För att kunna spela detta uppdrag måste du ha avslutat uppdraget där du återförenar Isabel Stonefield med hennes häst Atlas, och du måste ha gjort uppdraget där Edward Rockwell har rymt hemifrån.
Hjälp familjen Rockwell att hitta ett botemedel åt Thomas!

Hästmarknaden
Den här veckan byggs hästmarknaden upp vid Västkobbens Fiskeby.

Vi är på Spotify!
Vi älskar vår magiska musik från spelet och många av er har genom åren frågat om det finns möjlighet att lyssna på musiken även utanför spelet. Nu är drömmen verklighet och från och med dag kan du hitta alla våra soundtracks på Spotify! Oavsett om du vill känna dig nostalgisk till tonerna av Starshine Legacy eller tagga upp till The Epicness of Epona så hittar ni allt på Spotify där vi självklart heter Star Stable!
Och det är inte allt - om ni fortsätter lyssna på våra soundtracks under de kommande veckorna kommer vi släppa de tre spår som lyssnats mest på så att ni kan ladda ner dem och använda dem till remixer, musikvideor eller vad ni nu har lust med! Vi kommer berätta mer om hur ni får tillgång till spåren då det närmar sig. För stunden kan ni känna er fria att dela era musikaliska Star Stable-stunder med #JorVoice!
Lyssna på våra soundtracks på Spotify!

Star Stable Game News
Missa inte denna veckas avsnitt av Star Stable Game News!
 
Ha en härlig vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥

Lyckosamt Mode!

Hej allihopa, och välkomna till en av de mest modemedvetna händelserna på hela året - just det, det är dags för årets första upplaga av Jorvik City Fashion Week!

Hjälp till med Fortunafestivalen!
Bobcat-tjejerna i Moorland är de som har ansvar över förberedelserna till den årliga Fortunaparaden, och de behöver din hjälp! Ta dig till Moorland för att hjälpa tjejerna och för att delta i Fortunaparaden!

För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha gjort uppdraget där Loretta tackar dig för att ha hjälpt till med Tans överraskningsfest.
Delta i Fortunaparaden!

Du kommer kunna hjälpa pysslingen Chaun att hitta regnbågsguld även denna vecka, så håll utkik efter honom om du fortfarande har belöningar att samla in!

Årets mest modemedvetna vecka!
Precis, det är dags för Jorvik City Fashion Week! Varje timme uppträder Raptor på catwalken och årets vårkollektion består av massor av nya kläder åt er! Sen är det ju hela mysteriet med stulna skisser från designern Franziska Ironsaddles senaste kollektion - kan du hjälpa henne att komma fram till vad som pågår?

För att kunna spela uppdragen med Franziska Ironsaddles stulna designer måste du ha levererat paketet från JB till Vaktmästaren i Gallerian. Om du har avslutat dessa uppdrag tidigare kan du inte spela dem igen.
Jorvik City Fashion week - årets mest modemedvetna vecka!

En ny laddningsskärm!
Under fem år har vi haft den stora glädjen att lyssna till stallkattens goda råd varje gång vi väntar på att spelet ska ladda, men denna vecka har vi låtit vår kära gamla katt gå i pension och istället har vi en ny, härligt laddningsskärm som kommer förändras med årstiderna. Vi hoppas verkligen att ni gillar den!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp marknaden i Silverglade denna vecka!

Star Stable Game News
Missa inte de senaste nyheterna med Matilda och Game Master Ylva!
 
Ha en härlig vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥

Ny vecka!

Dags för en ny vecka och min blogg har stått stilla sen i onsdags. Pinsamt men ja, brister bloggandet så gör den, jag försöker då gott jag kan med att komma på vad jag ska skriva om men har istället bestämt mig för att endast skriva när jag verkligen har något att skriva om.

Jag tror inte jag ska tvinga fram saker jag vill skriva om för då komer det bli ännu tråkigare att blogga. Och nu när jag spelar sso mer än sällan så blir bloggen lidande för det.
Men vill ni se mer bilder och informationer från spelet The Isle som jag Elise spelar? 
 
Menar den har redan en egen kategori så det kommer komma sådana inlägg oavsett vad ni tycker, haha! Men det blir detsamma där som med Sso. Jag skriver när jag har något att skriva om eller bilder att bjuda på som jag fotograferat från spelet! :p
Eller videos att dela, jag har inga bra inspelningsprogram längre och Bandicam fungerar inte på The Isle utan bara Fraps, men jag kan bara spela in.. vad är det? 30 sekunder endast? Och nej jag kommer inte köpa fraps. Kostade ju nästan 400kr så nej, jag skippar det och hoppas ett annat program dyker upp istället! 
Tills dess delar jag videor från spelet som Elise Archmountain lägger upp på henne youtube kanal, den kan ni besöka genom att klicka på hennes namn och premunera på henne.
Vi kan ibland även streama från spelet och premunerar ni får ni reda på när vi ska streama Live! (y)
 
 
Detta är vår senaste video. Kolla den vet jag! 
Les mer i arkivet » Augusti 2017 » Juli 2017 » Juni 2017 » Maj 2017 » April 2017 » Mars 2017 » Februari 2017 » Januari 2017 » December 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » Augusti 2016 » Juli 2016 » Juni 2016 » Maj 2016 » April 2016 » Mars 2016 » Februari 2016 » Januari 2016 » December 2015 » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015 » Augusti 2015 » Juli 2015 » Juni 2015 » Maj 2015 » April 2015 » Mars 2015 » Februari 2015 » Januari 2015 » December 2014 » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014 » Augusti 2014 » Juli 2014 » Juni 2014 » Maj 2014 » April 2014 » Mars 2014 » Februari 2014 » Januari 2014 » December 2013 » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013 » Augusti 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!