Sneaky Dragons - Träning inför Lucia!

Det är lite skrattretande att vi i Sneaky Dragons måste träna inför Lucia varje år, menar hur svårt är det att rida två och två efter lucia?
 
För oss? Förbaskat svårt, haha. Vi är inte kända för att vi är gula och svarta, vi är kända för att vi INTE kan gå på töntled!
Eh joo? Det är visst sant! Ò_Ó 

Haha nej men skämtåsido, vi gjorde ett gott jobb och även fast vi startade på Vingården och skulle träna därifrån så fick vi faktiskt flytta på oss för medlemmar kunde inte låta oss vara utan att komma emellan och skrika efter den ena och den andra. Slutade med att vi förflyttade på oss.
 
Vi åkte till Spejarmästaren eftersom där kunde vi få träna ifred. Här ser vi ju sällan spelare nu för tiden så det är väldigt öde här. Innan vi började pratade vi om klädseln om hur den skulle se ut för vissa av oss. Hur tormarna skulle klä sig, Pepparkakorna och tärnorna.
Efter ett tag med diskussioner så var det dags att träna. Även fast vi inte kommer köra just denna rutten så fick vi i alla fall träna ifred!
 
 
 
 
 
 
 
Lucia Kram ♥
 

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!