Välkommen till Jorvik City!

Hej allesammans! Välkomna till denna veckans uppdatering, där det är dags att få upptäcka ett helt nytt område… Välkomna till Jorviks huvudstad!

Jorvik City!
Jorvik City är Jorviks huvudstad, och nu har du chansen att kunna upptäcka staden utanför Jorvik Citys gallerias butiker och väggar! I dag så släpper vi tre nya områden i Jorviks största stad.

När du väl har gjort klart uppdragen där du hjälper James med en leverans från gallerian, och du har nått level 9, så kommer du att få ett nytt uppdrag av vaktmästaren, som ger dig möjligheten att få upptäcka mer av den vackra staden. För att besöka Jorvik City, så måste du också vara Star Rider.

Aideen's Plaza
Aideen's Plaza är den äldsta stadsdelen i Jorvik City och legenden säger att harpan som Aideen spelade på när hon först kom till Jorvik, hittades i mitten av torget. Torget är en populär mötesplats för många av invånarna i Jorvik City och vem vet, du kanske träffar på några nya vänner under tiden du promenerar runt och kollar in det senaste modet och alla de nya fruktstånden, som har en del exotiskt godis att erbjuda för din häst!

På Aideen's Plaza så kommer du också att få träffa på en äldre dam som heter Yvonne, men även det unga paret Adam och Johanna. De kan alla behöva din hjälp, så glöm inte att kika förbi och hälsa på dem!
Aideen’s Plaza – själva hjärtat av stadens äldsta stadsdel

Governor's Fall
Governor's Fall är Jorvik Citys exklusiva modedistrikt, där du bland annat kan hitta den legendariska glassbaren Leonardos, och en del riktigt exklusivt mode som du inte kan hitta någon annanstans i Jorvik.

Utanför Leonardos, så hittar du hälsoinspektören Harry. Hon verkligen avskyr alla typer av bakterier, så var lite försiktig när du närmar dig henne!
Leonardos – Jorviks bästa glass!

Pir 13
Pir 13 är en del av Jorvik Citys hamn. Några skumma typer har setts hålla hus i området kring piren, men det är också Mr T. Crays hem, och han behöver din hjälp med lite krabbfiske. Se till så att du tar en tur till piren för att kunna hjälpa den knasiga krabbfiskaren!
En knasig krabba

Kollektivtrafiken i Jorvik City
Då väldigt många av er kommer att vilja åka till Jorvik City samtidigt, så har Jorviks länstrafik (JLT) bestämt sig för att förstärka kollektivtrafiken med fler turer från Fort Pinta. Under en begränsad period, så kommer du att se tre extra bussar i Fort Pinta, alla redo för att hjälpa dig att ta dig vidare mot nya äventyr, dessutom så kommer det att finnas spårvagnar som väntar på dig i Jorvik City hela tiden. Inom några få veckor så kommer trafiken sen att återgå till det normala igen! 

Madison och de försvunna welshponnyerna!
När du väl har träffat Iris vid Aideen’s Plaza, så kommer Erik att behöva din hjälp nere på Sydhoven! Han är en väldigt upptagen person och han har inte riktigt tid till att lyssna på Madison, som försöker berätta för honom om de stulna welshponnyerna. Madison som tycker att hon inte lyckas få sin pappa att lyssna på henne, har istället kommit fram till sin alldeles egna plan för att hjälpa hästarna, och det är upp till dig och Erik att lyckas hitta henne, innan hon hamnar i trubbel!

För att kunna göra dessa uppdragen, så måste du ha gjort följande:

- Pratat med Iris vid Aideen's Plaza
- Tagit emot en belöning från eremiten efter att du räddat Madison från Mr Anwir
- Hjälpt Jonas med sina ostron

Nytt mode!
Du kommer hitta några helt nya stilar vid Aideen's Plaza och i Governor's fall, och glöm inte att besöka den nyöppnade skönhetssalongen Prima Donna i Governor's Fall! Det finns också en ny butik med sadelväskor vid Aideen's Plaza, så om du alltid brukar ha med dig dina husdjur på dina äventyr, så vet du var du ska åka!
 
 
Kolla in de nya butikerna!

Allt julkul fortsätter!
Allt julståhej som dök upp förra veckan är fortfarande i full gång, och rådsmannen har dessutom några nya uppdrag till dig, om du har gjort klart alla hans ärenden från förra veckan. Hälsa på hos honom i Silvergladebyn och fortsätt hjälpa honom med att den upprätthålla den fina jorvikiska julstämningen! Jultomten behöver fortfarande din hjälp också, så fortsätt att hälsa på hos honom i Jarlaheim, så att du inte går miste om några av hans fantastiska presenter.

Denna veckan så kommer du också att hitta en ny butik i Fort Pinta, där det kommer att finnas en liten överraskning som du kan skaffa för din sadelväska! 

Hästmarknaden
Ferdinand och Eddie håller på att bygga upp hästmarknaden i Gyllenåsarnas dal under denna veckan.

Star Stables spelnyheter
Vi är inte färdiga än! Kolla in denna veckans avsnitt av Star Stables spelnyheter med Game Master Ylva och Matilda!
 
Vi håller på att gå genom all den fantastiska feedback vi fått från er gällande MyStable, för att se vad ni gillade och vad som kan förbättras framöver. Vi är så himla glada att ni gillade stallet så mycket, vi har verkligen de absolut bästa och finaste spelarna i världen!

Kramar från Star Stable-gänget

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!