Jag har inte slutat spela!

Tror det kan tolkas som så eftersom jag så sällan spelar nu för tiden, men det betyder inte att jag har slutat spela. Jag är inne i en svacka igen och oavsett att det kanske finns uppdrag att göra så känner jag bara: Nje, been there done that-moment för tillfälle när det gäller dom.

Kände samma nu med Alla hjärtans dags uppdragen och sen klantade jag mig och glömde plocka på mig bär inför nästa år, så nu nästa år måste jag plocka bär.. attans också! *Grr*

Men annars då?
Jag borde levla, har ingen energi för det trots att jag lyssnar på min musik och springer ensam och sen var det ju med det där alla hjärtans dag loppet, jättekul med alla dessa olika hindertyper och att du måste springa med en kompis, MEN jag blir så yr som fan när jag måste springa den 3 ggr för att få tre hjärtan att lämna in för att få gåvor och det gjorde mig yr i skallen efter en andra omgång när jag sprang den.
Inte kul, men jag vill ha alla gåvor så jag måste springa den en dag i alla fall, suck :(
 
Honeydash - Dalla (Datla) på en vintertölt ♥ - 10 Januari 2017

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!